This is alternative content.

Váš nákupní košík

Váš košík obsahuje

o celkové hodnotě:

0 položek

0,00 Kč

Svatební program

XEROGR.PAP A4 80G ŽLUT YE23

153,00 Kč s DPHXEROGR.PAP A4 80G ŽLUT YE23XEROGR.PAP A4 80G ŽLUT YE23

VAZAČ HP-5015

2160,00 Kč s DPHVAZAČ HP-5015VAZAČ HP-5015

XEROGR.PAP A4 80G BÍLÁ IQ PREMIUM

101,00 Kč s DPHXEROGR.PAP A4 80G BÍLÁ IQ PREMIUMXEROGR.PAP A4 80G BÍLÁ IQ PREMIUM

XEROGR.PAP A4 80G BÍLÁ IQ ECONOMY+

95,00 Kč s DPHXEROGR.PAP A4 80G BÍLÁ IQ ECONOMY+XEROGR.PAP A4 80G BÍLÁ IQ ECONOMY+

ROZDRUŽOVAČ 10.5X23.8CM 1BARVA/100KS

ROZDRUŽOVAČ 10.5X23.8CM 1BARVA/100KS

52,00 Kč s DPHROZDRUŽOVAČ 10.5X23.8CM 1BARVA/100KSROZDRUŽOVAČ 10.5X23.8CM 1BARVA/100KS

Lepidlo chemoprén 300ml universal

110,00 Kč s DPHLepidlo chemoprén 300ml universalLepidlo chemoprén 300ml universal

Karton B1 Světle Červený

Karton B1 Světle Červený

16,00 Kč s DPHKarton B1 Světle ČervenýKarton B1 Světle Červený

Úvodní strana > Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zákazník uděluje tímto souhlas společnosti

Praktik Papír s.r.o., se sídlem Poděbradova 99A, Ostrava, 70200

IČO: 26843404, DIČ: CZ26843404, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 28169 (dále jen „správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával osobní údaje odběratele.

1. Osobními údaji se rozumí: název společnosti, jména, příjmení, telefonní čísla a e-maily a je nutné tyto údaje zpracovat za účelem:

a. plnění práv a povinností, vyplývajících z obchodního styku odběratele a správce

b. marketingových aktivit správce

2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, tyto údaje však pro správce mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Premier System a.s.

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době správce nevyužívá.

3. Odběratel bere na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má právo:

a. vzít souhlas kdykoliv zpět,

b. požadovat po správci informaci, jaké osobní údaje zpracovává,

c. požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

d. vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

e. požadovat po správci vymazání těchto osobních údajů,

f. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

4. S výše uvedeným zpracováním uděluje odběratel dobrovolný a výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Praktik Papír s.r.o.

 

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík