This is alternative content.

Váš nákupní košík

Váš košík obsahuje

o celkové hodnotě:

0 položek

0,00 Kč

Svatební program

LEPIDLO DISPERZ HERKULES 500G S APLIKÁT.

LEPIDLO DISPERZ HERKULES 500G S APLIKÁT.

89,00 Kč s DPHLEPIDLO DISPERZ HERKULES 500G S APLIKÁT.LEPIDLO DISPERZ HERKULES 500G S APLIKÁT.

Krajka bílá 30cm / 8ks

13,50 Kč s DPHKrajka bílá 30cm / 8ksKrajka bílá 30cm / 8ks

Krajka hranatá 19x30cm / 8ks

13,50 Kč s DPHKrajka hranatá 19x30cm / 8ksKrajka hranatá 19x30cm / 8ks

NÁRAMEK IDENTIF.SUPERBAND 470/100KS

NÁRAMEK IDENTIF.SUPERBAND 470/100KS

440,00 Kč s DPHNÁRAMEK IDENTIF.SUPERBAND 470/100KSNÁRAMEK IDENTIF.SUPERBAND 470/100KS

NÁRAMEK IDENTIF.VINYL 420/100KS

NÁRAMEK IDENTIF.VINYL 420/100KS

459,00 Kč s DPHNÁRAMEK IDENTIF.VINYL 420/100KSNÁRAMEK IDENTIF.VINYL 420/100KS

Identifikační náramek 19mm / 100ks

125,00 Kč s DPHIdentifikační náramek 19mm / 100ksIdentifikační náramek 19mm / 100ks

Sáček pekařský 20x47x7cm / 500ks

339,00 Kč s DPHSáček pekařský 20x47x7cm / 500ksSáček pekařský 20x47x7cm / 500ks

Úvodní strana > Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zákazník uděluje tímto souhlas společnosti

Praktik Papír s.r.o., se sídlem Poděbradova 99A, Ostrava, 70200

IČO: 26843404, DIČ: CZ26843404, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 28169 (dále jen „správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával osobní údaje odběratele.

1. Osobními údaji se rozumí: název společnosti, jména, příjmení, telefonní čísla a e-maily a je nutné tyto údaje zpracovat za účelem:

a. plnění práv a povinností, vyplývajících z obchodního styku odběratele a správce

b. marketingových aktivit správce

2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, tyto údaje však pro správce mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Premier System a.s.

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době správce nevyužívá.

3. Odběratel bere na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má právo:

a. vzít souhlas kdykoliv zpět,

b. požadovat po správci informaci, jaké osobní údaje zpracovává,

c. požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

d. vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

e. požadovat po správci vymazání těchto osobních údajů,

f. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

4. S výše uvedeným zpracováním uděluje odběratel dobrovolný a výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Praktik Papír s.r.o.

 

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík