This is alternative content.

Váš nákupní košík

Váš košík obsahuje

o celkové hodnotě:

0 položek

0,00 Kč

Svatební program

OBÁLKY SP CURIOS MET C5 ICE GOLD

OBÁLKY SP CURIOS MET C5 ICE GOLD

12,50 Kč s DPHOBÁLKY SP CURIOS MET C5 ICE GOLDOBÁLKY SP CURIOS MET C5 ICE GOLD

ZÁSOBNÍK NA ROLE STŘED.ODVÍJ.TORK/REFLEF/M4/473140

ZÁSOBNÍK NA ROLE STŘED.ODVÍJ.TORK/REFLEF/M4/473140

959,00 Kč s DPHZÁSOBNÍK NA ROLE STŘED.ODVÍJ.TORK/REFLEF/M4/473140ZÁSOBNÍK NA ROLE STŘED.ODVÍJ.TORK/REFLEF/M4/473140

BARVA PRSTOVÁ 5X125ML/JOVI

BARVA PRSTOVÁ 5X125ML/JOVI

210,00 Kč s DPHBARVA PRSTOVÁ 5X125ML/JOVIBARVA PRSTOVÁ 5X125ML/JOVI

Tork zásobník na ručníky Matic H1 sensor

4340,00 Kč s DPHTork zásobník na ručníky Matic H1 sensorTork zásobník na ručníky Matic H1 sensor

Bílý ubrousek do zásobníku Tork Xpressnap Snack®

189,00 Kč s DPHBílý ubrousek do zásobníku Tork Xpressnap Snack®Bílý ubrousek do zásobníku Tork Xpressnap Snack®

Tork Xpress® zásobník na papírové ručníky Multifold - nerez

2020,00 Kč s DPHTork Xpress® zásobník na papírové ručníky Multifold - nerezTork Xpress® zásobník na papírové ručníky Multifold - nerez

Bílý ubrousek do zásobníku Tork Xpressnap® Extra Soft

210,00 Kč s DPHBílý ubrousek do zásobníku Tork Xpressnap® Extra SoftBílý ubrousek do zásobníku Tork Xpressnap® Extra Soft

Úvodní strana > Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zákazník uděluje tímto souhlas společnosti

Praktik Papír s.r.o., se sídlem Poděbradova 99A, Ostrava, 70200

IČO: 26843404, DIČ: CZ26843404, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 28169 (dále jen „správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával osobní údaje odběratele.

1. Osobními údaji se rozumí: název společnosti, jména, příjmení, telefonní čísla a e-maily a je nutné tyto údaje zpracovat za účelem:

a. plnění práv a povinností, vyplývajících z obchodního styku odběratele a správce

b. marketingových aktivit správce

2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, tyto údaje však pro správce mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Premier System a.s.

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době správce nevyužívá.

3. Odběratel bere na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má právo:

a. vzít souhlas kdykoliv zpět,

b. požadovat po správci informaci, jaké osobní údaje zpracovává,

c. požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

d. vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

e. požadovat po správci vymazání těchto osobních údajů,

f. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

4. S výše uvedeným zpracováním uděluje odběratel dobrovolný a výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Praktik Papír s.r.o.

 

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík