This is alternative content.

Váš nákupní košík

Váš košík obsahuje

o celkové hodnotě:

0 položek

0,00 Kč

Svatební program

MISKA MENUBOX HAMBURGER BIO

3,80 Kč s DPHMISKA MENUBOX HAMBURGER BIOMISKA MENUBOX HAMBURGER BIO

MISKA MENUBOX /1DÍL BIO

MISKA MENUBOX /1DÍL BIO

5,30 Kč s DPHMISKA MENUBOX /1DÍL BIOMISKA MENUBOX /1DÍL BIO

MISKA MENUBOX /2DÍL BIO

5,50 Kč s DPHMISKA MENUBOX /2DÍL BIOMISKA MENUBOX /2DÍL BIO

Popisovač D.Rect 5mm zelená

8,00 Kč s DPHPopisovač D.Rect 5mm zelenáPopisovač D.Rect 5mm zelená

Popisovač D.Rect 5mm oranžová

8,00 Kč s DPHPopisovač D.Rect 5mm oranžováPopisovač D.Rect 5mm oranžová

Popisovač D.Rect 5mm modrá

8,00 Kč s DPHPopisovač D.Rect 5mm modráPopisovač D.Rect 5mm modrá

Popisovač D.Rect 5mm fialová

8,00 Kč s DPHPopisovač D.Rect 5mm fialováPopisovač D.Rect 5mm fialová

Úvodní strana > Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zákazník uděluje tímto souhlas společnosti

Praktik Papír s.r.o., se sídlem Poděbradova 99A, Ostrava, 70200

IČO: 26843404, DIČ: CZ26843404, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 28169 (dále jen „správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával osobní údaje odběratele.

1. Osobními údaji se rozumí: název společnosti, jména, příjmení, telefonní čísla a e-maily a je nutné tyto údaje zpracovat za účelem:

a. plnění práv a povinností, vyplývajících z obchodního styku odběratele a správce

b. marketingových aktivit správce

2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, tyto údaje však pro správce mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Premier System a.s.

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době správce nevyužívá.

3. Odběratel bere na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má právo:

a. vzít souhlas kdykoliv zpět,

b. požadovat po správci informaci, jaké osobní údaje zpracovává,

c. požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

d. vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

e. požadovat po správci vymazání těchto osobních údajů,

f. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

4. S výše uvedeným zpracováním uděluje odběratel dobrovolný a výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Praktik Papír s.r.o.

 

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík